Een eigen adviseur, een hele geruststelling

Bij ons staat een persoonlijke oplevering van de keuken hoog in het vaandel. Elk klant krijgt een eigen keukenadviseur toegewezen die hen van begin tot eind begeleidt. Tijdens de oplevering van de keuken is de keukenadviseur aanwezig om te zorgen dat alles naar wens verloopt en om eventuele vragen te beantwoorden. Dit zorgt voor een geruststellend gevoel en een goede start van het gebruik van de nieuwe keuken.

scherpe prijzen!

Door alles in eigen beheer te hebben, kunnen wij scherpe prijzen aanbieden op onze keukens. Van de productie tot de verkoop controleren we het gehele proces en kunnen daardoor zonder tussenpartijen rechtstreeks aan u leveren. U hoeft daardoor geen compromissen te sluiten en niet te onderhandelen voor een nog betere prijs.

Kom genieten van de details

De A-kwaliteit Duitse keukens zijn niet alleen functioneel, maar ook onderscheiden ze zich door de mooie details en afwerking. Klanten kunnen genieten van een kopje koffie of thee terwijl ze rondkijken in de showroom en de keukens bekijken.

Geen maatvoeringen?
We kunnen je altijd helpen!

Om naar onze showroom te komen hoef je niet te beschikken over de precieze maatvoeringen van de ruimte waar de keuken moet komen en kun je toch bij ons terecht. Onze ervaren keukenadviseurs beschikken over de benodigde kennis en ervaring om samen met jou een realistische indruk te krijgen van hoe de keuken eruit zou kunnen zien zonder dat je daar de exacte maten voor nodig hebt. Ook een huisbezoek door onze adviseurs is mogelijk, plan daarvoor gewoon een afspraak!

Kom Zelf je keuken samenstellen

In de ontwerpstudio kun je je keuken helemaal zelf samenstellen en heb je de vrijheid om een keuken te creëren die helemaal aansluit op jouw wensen en stijl. Het is makkelijkste wanneer je al over de precieze maatvoeringen van de ruimte waar de keuken moet komen beschikt. Dan kan je realistische en nauwkeurige plannen gaan maken.

Dé Merken

We hebben een breed assortiment aan fantastische keukenmerken als ook aan apparatenleveranciers.