Vooraf Een visuele uitwerking van het uiteindelijke resultaat

Onze adviseurs werken met de modernste technologieën en tools om jouw wensen en ideeën te visualiseren, waardoor je een realistisch beeld krijgt van hoe jouw keuken eruit zal komen te zien. Hier krijg je een helder stappenplan, van maatvoering tot het realiseren van een prachtige keuken in je huis. Maak gerust een afspraak en laat ons je helpen bij het realiseren van je droomkeuken.

Geen maatvoeringen?
We kunnen je altijd helpen!

Om naar onze showroom te komen hoef je niet te beschikken over de precieze maatvoeringen van de ruimte waar de keuken moet komen en kun je toch bij ons terecht. Onze ervaren keukenadviseurs beschikken over de benodigde kennis en ervaring om samen met jou een realistische indruk te krijgen van hoe de keuken eruit zou kunnen zien zonder dat je daar de maten voor nodig hebt.

Kom inspiratie opdoen in de showroom

In de showroom staat een sfeervolle showroom en huiselijke en persoonlijke sfeer centraal. Klanten kunnen hier in een ontspannen en huiselijke omgeving inspiratie opdoen voor hun keuken. De medewerkers staan altijd klaar om hen te adviseren en te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze.

Dé Merken

We hebben een breed assortiment aan fantastische keukenmerken als ook aan apparatenleveranciers.